OTIUM SALTBRYGGA

Larviks beste bomiljø for godt voksne

I Otium Saltbrygga har vi skapt et fantastisk bomiljø for godt voksne som verdsetter fellesskap med mennesker i samme livssituasjon, fellesområder du oppsøker når du selv ønsker det og praktiske leiligheter du kan bo i så lenge du vil.

Meld interesse

La skuldrene senke seg

Nyt livet i sjønære omgivelser på Saltbrygga. Den idylliske beliggenheten på Østre Halsen hvor nærhet til naturopplevelsene ligger som perler på en snor. Oterøya og Sukkersletta - grønne lunger hvor roen og sansene synker inn er bare en kort rusletur unna. Ta gjerne med familien eller venner og oppdag vårt nærområde. Kyststien går rett utenfor stuedøren din. Om sommeren bader vi fra brygga, stranda eller på hvittensand. Det er mange bademuligheter i umiddelbar nærhet - både svaberg og strand langs hele kysten. Er du glad i å fiske er Larviksfjorden to kast unna.

Trygge, praktiske og delikate leiligheter

I Otium Saltbrygga er det totalt 40 nye, praktiske leiligheter mellom 49 og 90 kvm., 1-2 soverom og gjennomarbeidede planløsninger. Alle leilighetene har minst ett bad, bod, og et innbydende og praktisk kjøkken. Stuen er lys og trivelig. Leilighetene i første etasje har markterasser og leilighetene i 2. og 3. etasje har balkonger.

Alle boligene i Otium leies ut. Det er vår intensjon at leieforholdet skal være langsiktig og du kan bo her så lenge du ønsker det. Dersom du har oppsparte midler, slipper du å binde de i en bolig, men heller nyte livet.

Peisestuen - hjertet i Otium

Peisestuen i første etasje er selve hjertet i Otium. Her finner du koselige sittegrupper hvor du kan møte naboene over en kopp kaffe, en runde kortspill eller bare slå av en prat. De dagene det er mørkt og kaldt ute, kan vi fyre i gasspeisen.
Et stort og åpent kjøkken legger til rette for felles måltider som kan nytes ved langbordet.

Rett utenfor stuen har vi gode uteplasser hvor du kan ta med måltidene ut på godværsdager. I tillegg har vi en adskilt spisestue hvor du kan samle en liten gjeng til middag eller bruke som møterom når du måtte ha behov for det.

Trenger du litt ekstra pleie er det satt av rom som kan benyttes til frisør, fotpleier, hjemmehjelp eller lignende. På toppen av det hele har vi et eget trimrom hvor det kan trenes, ha yogasamlinger eller andre aktiviteter.

Husvert til din disposisjon

I Otium får du egen husvert. Husverten har som oppgave å organisere fellesskapet, ordne arrangementer og turer. Trenger du hjelp til å handle, bli kjørt til lege eller kanskje bestille ferie? Husverten vil hjelpe deg med alt dette og mye mer. Mulighetene er mange! Husverten vil også organisere felles måltider – kanskje med hjelp av deg, og trenger du litt ekstra plass når familien kommer på besøk kan husverten hjelpe deg å booke overnattingsrom i Sjøhuset.

Ønsker du å vite mer om Otium Saltbrygga?

Meld deg på vår interesseliste, så sender vi deg mer informasjon og gir deg beskjed når en leilighet blir ledig.